Uw bedrijfswagens brandschoon

Voor bedrijven is The Wash een ideale partner. Je bedrijfswagen representeert je bedrijf, dus een glanzend schone auto is het beste visitekaartje. Voor iedere ondernemer heeft The Wash een passend en voordelig bedrijfsabonnement. Wassen bij The Wash gaat zorgvuldig en snel en met een bedrijfsabonnement spaar je nog meer tijd, afrekenen is niet meer nodig.

prepaidpas-inzet-left-blue

Een bedrijfsabonnement bij The Wash

We bieden verschillende mogelijkheden om zakelijk te wassen. Een bedrijfsabonnement bij The Wash bestaat uit een door jou gekozen aantal bonnen van een programma naar keuze. De afname bepaalt de korting. Ook is er de mogelijk om in plaats van bonnen een oplaadbare Prepaid Card te gebruiken. Je bespaart met een bedrijfsabonnement tijd en geld.

Bij The Wash kan ook betaald worden met Travelcard, Multitank Card (MKB), VISA (Oxxio) en Eurocard/Mastercard.

  • Altijd voordelig wassen
  • Extra voordeel bij regelmatig wassen
  • Hoe groter de afname hoe hoger de korting
  • Nog sneller door de carwash

Sponsoring voor verenigingen

The Wash wil met jouw vereniging, non-profit organisatie of stichting de clubkas met een mooi bedrag aanvullen.

Dit kan met de The Wash Loyalty Card. Met deze Loyalty Card krijg je altijd korting op het meest complete wasprogramma en spaar je per wasbeurt een bedrag voor je club. Alle leden kunnen zo profiteren en hun eigen vereniging helpen.

The Wash ondersteunt deze actie met flyers en posters in het clubhuis. De inspanning die je als vereniging moet doen is zoveel mogelijk Loyalty Cards verspreiden en promoten onder de mensen die jouw club een warm hart toe dragen.

Voordelen van sponsoring

  • Spaar voor jouw vereniging bij iedere wasbeurt
  • Altijd korting op het meest complete pakket
  • Ondersteuning van de actie met flyers en posters
  • Samen sterk voor een mooi doel!
01
02
03

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van het schoon houden van je wagenpark vul dan onderstaande lijst in, dan wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even bellen!

Copyright 2019 The Wash - Ontwikkeld door Orange Juice