Jouw dag extra glans!

The Wash is de beste keuze voor een glanzend schone auto

Gemak, kwaliteit, snelheid en service, dat is waar The Wash voor staat. De beste technieken in combinatie met de nieuwste innovatieve reinigingsformules verzorgen je auto. Samen met vriendelijkheid en service kunnen wij een prettige ervaring garanderen. Het gemak waarmee de klant de auto kan laten wassen en hierna rustig de tijd kan nemen om overdekt te stofzuigen is het handelsmerk van The Wash. Oudere bezoekers stellen dit zeer op prijs, eigenlijk is eenieder snel op zijn gemak bij The Wash. Vraag dan ook gerust alles wat je wil weten.

Kwaliteit

The Wash Carwash streeft altijd naar de hoogste waskwaliteit. Veel water en de beste reinigingsmiddelen maken de auto grondig schoon en bieden bescherming tegen vuil. Ons industriële stofzuigsysteem heeft turbo kracht.

De nieuwste apparatuur

De wasstraten van The Wash zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Regelmatig voegt The Wash innovaties toe aan haar apparatuur. Verfijning is streven naar het allerbeste resultaat. We blijven altijd in ontwikkeling.

Blob Protection Shield

The Wash Carwash biedt het Blob Protection Shield aan. Dit is een Zwitserse gepatenteerde vinding. Deze eerste watergedragen polymeercoating zorgt voor een duurzame lak bescherming en een prachtige diepe glans!

Lava intensief wassen

Bij Lava intensief wordt een dikke schuimdeken over uw auto gelegd. Met een inweektijd van bijna één minuut wordt hardnekkig vuil van de auto losgeweekt. Dit zorgt voor een grondig schone auto.

Bereikbaarheid

Alle vestigingen van The Wash zijn zeer makkelijk te bereiken. Ze liggen dicht bij haar verzorgingsgebied en je rijdt er zo naar binnen. In enkele minuten ben je van elke hoek van de stad bij een filiaal van The Wash Carwash.

Gratis stofzuigen

Bij alle The Wash vestigingen kun je gratis stofzuigen. Bij onze twee grootste vestigingen in Enschede en Hengelo Campus zelfs overdekt. Een krachtig industrieel systeem maakt stofzuigen eenvoudig, zo klaar!

Meer informatie over onze wasprogramma's