The Wash is de beste keuze voor een glanzend schone auto

Gemak, kwaliteit, snelheid en service, dat is waar The Wash voor staat. De beste technieken in combinatie met de nieuwste innovatieve reinigingsformules verzorgen je auto. Samen met vriendelijkheid en service kunnen wij een prettige ervaring garanderen. Het gemak waarmee de klant de auto kan laten wassen en hierna rustig de tijd kan nemen om overdekt te stofzuigen is het handelsmerk van The Wash. Oudere bezoekers stellen dit zeer op prijs, eigenlijk is eenieder snel op zijn gemak bij The Wash. Vraag dan ook gerust alles wat je wil weten.

Kwaliteit

The Wash Carwash streeft altijd naar de hoogste waskwaliteit. Veel water en de beste reinigingsmiddelen maken de auto grondig schoon en bieden bescherming tegen vuil. Ons industriële stofzuigsysteem heeft turbo kracht.

Lava intensief wassen

Bij Lava intensief wordt een dikke schuimdeken over uw auto gelegd. Met een inweektijd van bijna één minuut wordt hardnekkig vuil van de auto losgeweekt. Dit zorgt voor een grondig schone auto.

De nieuwste apparatuur

De wasstraten van The Wash zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Regelmatig voegt The Wash innovaties toe aan haar apparatuur. Verfijning is streven naar het allerbeste resultaat. We blijven altijd in ontwikkeling.

Bereikbaarheid

Alle vestigingen van The Wash zijn zeer makkelijk te bereiken. Ze liggen dicht bij haar verzorgingsgebied en je rijdt er zo naar binnen. In enkele minuten ben je van elke hoek van de stad bij een filiaal van The Wash Carwash.

Blob Protection Shield

The Wash Carwash biedt het Blob Protection Shield aan. Dit is een Zwitserse gepatenteerde vinding. Deze eerste watergedragen polymeercoating zorgt voor een duurzame lak bescherming en een prachtige diepe glans!

Gratis stofzuigen

Bij alle  The Wash vestigingen kun je gratis stofzuigen. Bij onze twee grootste vestigingen in Enschede en Hengelo Campus zelfs overdekt. Een krachtig industrieel systeem maakt stofzuigen eenvoudig, zo klaar!

Meer informatie over onze wasprogramma's

01
02
03
04

De extra service van The Wash

Op alle vestigingen van The Wash verkopen wij ruitenreinigingsdoekjes en interieurdoekjes. Je vindt ze in de automaten in de stofzuighal.

Het The Wash gastendoekje is een 100% katoenen doekje die je kan kopen voor €2,50. Na iedere wasbeurt kan je met dit doekje de auto napoetsen. Wij vervangen hem daarna gratis voor een schoon exemplaar bij iedere nieuwe wasbeurt.

Verkrijgbaar bij The Wash kadobonnen met iedere gewenste waarde. Een opgeladen Prepaid Card kan natuurlijk ook. Wij verpakken het, samen met een gastendoekje, in een leuk doosje.

Wij denken aan het milieu

Alle vestigingen van The Wash hebben een eigen watervoorziening. Het vuil in het water wordt opgevangen in grote waterbassins onder de grond. Door middel van bezinking en beluchting wordt het water gezuiverd en opnieuw gebruikt.

The Wash gebruikt verantwoorde reinigingsmiddelen die NTA-vrij zijn. Ook de rest-reinigingsmiddelen worden opgevangen en samen met het vuil door erkende verwerkingsbedrijven afgevoerd.

Autowassen bij The Wash is niet belastend voor het milieu, dit in tegenstelling tot autowassen op straat.

 • Al het water wordt opgevangen, gezuiverd en hergebruikt
 • Vuil en rest-reinigingsmiddelen worden opgevangen en door erkende bedrijven afgevoerd
 • Al onze reinigingsmiddelen zijn NTA-vrij

Handig om te weten

 • Kun je met een cabrio door onze wasstraat?

  Ja, een cabriolet kan prima door de wasstraat.

 • Kan ik met een imperial door de wasstraat?

  Nee, dit kan niet. Je kunt wel met originele dakdragers door de wasstraat.

 • Hoe kan ik betalen?

  Er kan betaald worden met (contactloze) pin, Visa, Eurocard/ Mastercard, MKB pas, Travelcard, Multi tankcard en uiteraard contant.

Copyright 2019 The Wash - Ontwikkeld door Orange Juice